NL EN DE

Stacaravan huren op Familiecamping De Belten in Overijssel

Stacaravan huren overijssel
Voor een fijne vakantie in het mooie Overijssel staat onze stacaravan 18 tot uw beschikking. Deze is te huur op de kindvriendelijke familiecamping De Belten (voorheen de Jungle Avonturen Camping) te Rheeze, in het prachtige Vechtdal in Overijssel, aan de rand van de Staatbossen. De luxe stacaravan heeft drie slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een douche en een toilet.

 De stacaravan staat op een grote plaats op de kindvriendelijke camping en heeft een overkapte veranda zodat u in de zomer ook bij slecht weer buiten kunt zitten. Behalve dat er veel ruimte is voor allerlei activiteiten rond de stacaravan zelf, biedt de kindvriendelijke camping De Belten legio leuke extra,s. Er is een subtropisch waterparadijs, een buitenbad en een tennisbaan. Ook bij slecht weer is er van alles te doen. Het animatieteam van de camping biedt interessante activiteiten voor de kinderen, er is vermaak voor jong en oud. En u bent in een paar minuten middenin de staatsbossen van Overijssel, of bij de mooie rivier de Vecht.

U kunt stacaravan 18 sinds juni 2009 huren en veel huurders zijn zo enthousiast dat ze vaak overwegen om de stacaravan het jaar erop wederom te huren. En als het ook maar eventjes kan voor een (nog) langere vakantie!

Geïnteresseerd? U kunt online boeken!