Stacaravan Bakhuuske

Deze zeer ruime en comfortabel ingerichte stacaravan met drie slaapkamers kunt u het gehele seizoen huren. Stacaravan Bakhuuske staat op een mooie, besloten plek met de tuin op het zuiden. De ruime en comfortabel ingerichte stacaravan is van uitstekende kwaliteit, de eigenaars zijn er trots en zuinig op.

Er is een veranda aangebouwd waardoor je ook bij wat minder mooi weer lekker buiten kunt zitten of bezig zijn. De stacaravan bevindt zich op de kindvriendelijke familiecamping De Wite Burch te Bakhuizen in een schitterend natuurgebied aan de rand van twee Friese binnenmeren, het Rijsterbos en het IJsselmeer. Vlak langs de camping loopt het Gaasterland pad, een fietsroute die je naar alle mooie plekjes en dorpen brengt zoals Balk met zijn karakteristieke trap- en halsgevels, en het gezellige brinkdorp Oudemirdum. Ontdek ook de cultuur en historie in Sloten, Stavoren en Hindelopen, drie van de kleinste stadjes van de tocht der tochten langs de Friese elf steden.

Stacaravan Himmelhuuske

Himmelhuuske is een stacaravan apart, een chalet van een stacaravan. Heerlijk comfortabel ingericht met een mooie veranda en altijd zon in de tuin. Met twee slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer is Himmelhuuske geschikt voor vier of vijf personen. Stacaravan Himmelhuuske staat op camping De Wite Burch te Bakhuizen in het prachtige Gaasterland in Zuidwest Friesland.

Zoals stacaravan Bakhuuske uiteraard afgeleid is van Bakhuizen, is stacaravan Himmelhuuske afgeleid van Hemelum. De twee plaatsen waartussen camping Wite Burch is gelegen. Het is er goed toeven, in en rond Himmelhuuske, niet alleen tijdens de vakanties, maar ook in het voor- en naseizoen. Stacaravan Himmelhuuske is uitermate geschikt voor gezinnen, kinderen en natuurgenieters. Het Rijsterbos is ook in het voor- en najaar prachtig, en ook aan het water is het dan schitterend. Twee Friese binnenmeren, het IJsselmeer en het Rijsterbos liggen op fietsafstand, evenals de pittoreske oer-Friese dorpjes Balk, Oudemirdum, Sloten, Stavoren en Hindelopen. Gaasterland is puur genieten!