Algemene voorwaarden

1. Reserveringen
Reserveringen gaan enkel via de website. U dient zorg te dragen voor een volledig ingevuld formulier via de site. Bij het plaatsen van een reservering is deze voorlopig totdat Kinderdomein de reservering heeft bevestigd.

2. Tarieven / betaling
U betaalt de tarieven zoals vermeld op de website. De huurtarieven zijn inclusief gas, water en elektra en exclusief het overnachtingstarief. Het overnachtingstarief bent u rechtstreeks verschuldigd aan de campingbeheerder. Het is belangrijk dat u het juiste aantal personen doorgeeft. Het overnachtingstarief op Camping de Wite Burch is € 3,75 p.p.p.n. 

3. Aanvraagbevestiging
U krijgt van ons via e-mail een bevestiging en tevens factuur. U dient 50% van de factuur binnen 14 dagen na factuurdatum te betalen. Het restant dient 14 dagen voor aankomst betaalt te zijn. Indien u binnen 14 dagen voor aankomst boekt dan dient het volledige factuurbedrag te worden betaald en altijd voor aanvang van uw verblijf (ook bij een last-minute boeking). Deze bevestiging is tevens uw bewijs van boeking. U dient deze mee te nemen en aan de receptie van de camping te tonen. Wij behouden ons het recht voor om uw reservering te annuleren indien u zich niet houdt aan genoemde betalingstermijn(en).

4. Annulering/wijzigingen
4.1 Annulering door aanvrager
Tot 4 weken voor aanvang: 25% van het totaalbedrag. Het resterende bedrag wordt uiterlijk 14 dagen na uw annulering naar u teruggestort. Bij annulering binnen 4 weken voor vertrek bent u het gehele bedrag verschuldigd. Eventuele wijzigingen in een al bevestigde boeking zullen we verwerken, voor zover nog mogelijk. De extra kosten hiervan bedragen € 25,00. Als een wijziging een (gedeeltelijke) annulering inhoudt, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing.

4.2 Annulering door verhuurder
Als verhuurder, vanwege welke oorzaak dan ook, de reeds geboekte accommodatie moet annuleren, dan zal verhuurder per omgaande het reeds betaalde bedrag terugstorten. Degene die geboekt heeft, heeft daarna geen recht meer op enige schadevergoeding.

5. Sleutel
Bij inschrijving bij de receptie van de camping wordt u de verschuldigde overnachtingstarief in rekening gebracht en ontvangt u de sleutels van het chalet en een sleutel voor de slagboom. Wanneer u bij vertrek de sleutels niet inlevert wordt € 50,00 van uw betaalde borg ingehouden.

6. Verzekeringen
Zorg verder dat u een goede reisverzekering en eventueel een annuleringsverzekering heeft.

7. Tijden aankomst en vertrek
In het voor-en naseizoen kunt u op elke dag aankomen en vertrekken. In het hoofdseizoen is vrijdag de vaste aankomst- en vertrekdag. U kunt bij aankomst vanaf 15.00 uur inchecken. Vertrek is uiterlijk om 11.00 uur.

8. Schoonmaak
Na afloop van uw verblijf dient u de accommodatie zelf veeg schoon te maken en vrij van afval achter te laten. Indien de accommodatie niet goed is achtergelaten kunnen aanvullende schoonmaakkosten aan u worden doorberekend.

9. Schade / waarborgsom
Per boeking wordt een borg van € 150,00 ingehouden. Schade aan de chalet of de inventaris worden tegen werkelijke waarde aan u doorgerekend. We gaan er vanuit dat u eventuele schade na afloop van uw verblijf aan de verhuurder doorgeeft. Zorg ervoor dat u een goede (reis)verzekering heeft zodat u de kosten ook kunt verhalen.

10. Aansprakelijkheid
Verhuurder is nooit aansprakelijk voor verlies en diefstal, beschadigingen van eigendommen en schade of letsel berokkent aan gasten, door welke oorzaak dan ook.

11. Huisdieren
Uw huisdier is niet welkom.

12. Roken
Roken in chalets is niet toegestaan.

13. De keuken
In de keuken beschikt u over een gasfornuis met 4 gaspitten, een koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast met diepvriesvak. Daarnaast beschikt u over een volledig 6 persoonsservies.

14. Campingfaciliteiten
De faciliteiten van camping zijn niet inbegrepen in uw verblijfskosten. Deze dient u tijdens het inchecken aan de receptie te voldoen.

15. Gedragsregels / schade
Gasten dienen zich te houden aan de in het dagelijkse leven vanzelfsprekende gedragsregels. Schade die ter plaatse geleden wordt door toedoen van gasten, dient door de verantwoordelijke(n) te worden vergoed.

16. Bouw-/reparatie-activiteiten / geluidshinder
Overlast zal natuurlijk in principe worden voorkomen. Voor zover wij op de hoogte zijn van bouw-/renovatie-/reparatie-activiteiten, zullen we u hierover informeren. Mocht u toch hinder ondervinden, dan kunnen wij hiervoor geen verantwoordelijkheid aanvaarden.
Houdt u er rekening mee dat het (met name op de camping in zomer-hoogseizoen, gezien het aantal voorzieningen, activiteiten en gasten) niet altijd rustig is. Hinder van b.v. luidruchtige buren of campinggasten kunnen wij helaas niet 100% uitsluiten.